0368 006 540   |   Gloriei 11, Brasov, Romania

Munteanu Marian

Fitness, Body Building, Personal trainer

Choose a better life for a better life!

Perfecțiunea constă în imperfecțiunea perfectă, perfect fiind atunci când, imperfecțiunea, prin rațiune, devine acceptată ca fiind perfectă. Defectele și imperfecțiunile îți determină unicitatea, ești unic prin imperfecțiune.

%

Fitness

%

Body Building

%

Trainer

%

Health

Mai Mult

Deosebirea dintre două persoane, care aleg un echilibru comun, având ca scop îmbunătățirea sănătății, înfrumusețarea trupului și bineînțeles, eliberarea psihică, o face antrenorul, care va avea suficientă motivație și determinare, în așa fel încât să o transmită celui care practică acest sport, ducând astfel la un nivel ridicat de rezultate. Practic, cel mai bun mod de a te însănătoși, modela și de a te reface psihic, este sportul. Cremele, operațiile, banii cheltuiți pe tratamente, nu vor duce decât la stres. În plus, nu vei avea acea satisfacție, “…am fost la sală!”, satisfacție pe care o capeți doar dupa finalizarea antrenamentului.
O oră, o oră și jumătate pe zi, iți va aduce acea satisfacție și cu siguranță va reduce semnificativ nivelul apariției bolilor. Dacă dorești să excelezi, calea ușoara în fitness, nu există. Sportul iți va schimba mentalitatea, îți va “hrăni” creierul, sufletul, iar trupul în sine, va deveni un “supererou”, propriul tău scut, sistem de apărare împotriva tuturor “bacteriilor” și a relelor care te înconjoară.
Vei fi disciplinat, ordonat și echilibrat, vei fi privit altfel, vei fi “mirosit” altfel, vei fi acea persoană pe care toți o vor invidia. Te vei “hrăni” cu invidia acestora.
Alege sportul și vei fi mai fericit. Desigur, fericirea nu constă doar în sport, dar, sănătatea, pacea sufletească, calea spre succes și multe altele, pot depinde de acesta, transformându-te astfel într-un om mai fericit. Ajută-ți trupul, așa cum și el te ajută pe tine.

Choose a better life for a better life!