0368 006 540   |   Gloriei 11, Brasov, Romania

Gabriel Toros

Fitness, Body Building, Personal trainer

De mic copil am fost fascinat de aceasta minunata “masinarie” in care ne traim viata, adica corpul nostru. Am profitat intotdeaunea de ocazia sa invat ceva despre cum functioneaza si cum sa-l mentinem sanatos.

%

Fitness

%

Body Building

%

Trainer

%

Health

Mai Mult

Am inceput sportul prin practicarea artelor martiale timp de 8 ani unde am invatat autodisciplina, cum sa imi folosesc mintea pentru a ajuta corpul sa poata mai mult si sa rezist la durere 🙂 Dupa asta am devenit militar profesionist, ajungand la Fortele Speciale Romane, unde una dintre specialitatile mele au fost Medic Specializat pe Prim Ajutor pe campul de lupta, in felul acesta am invatat foarte mult de la partenerii nostri Americani despre functionarea corpului nostru. In una din misiunile din teatrele de operatii am incercat si m-am indragostit de un nou sport: fitnessul. Am avut placerea si onoarea de a invata de la nutritionisti si bodybuilderi din tara si de peste hotare. Dupa cativa ani de studiat acest stil de viata si punand in practica lectiile invatate stilul de viata sanatos a devenit parte din viata mea,
am observat schimbari fizice si nu in ultimul rand psihice la mine am inceput sa simt ce insemna “Mens sana in corpore sano”,  ducand un stil de viata sanatos m-a facut sa am randament mai bun in toate celelalte aspectele ale vietii si m-am hotarat sa incerc sa ajut cat mai multi oameni sa descopere beneficiile si avantajele acestui stil de viata, asadar am devenit antrenor personal si sper din tot sufletul sa reusesc sa fac cat mai multi oameni sa descopere beneficiile unui stil de viata activ si sanatos!